Nasze atuty

Dlaczego powinieneś wybrać nasze Centrum Serwisowe?

Korzystając z wieloletniego dorobku technicznego Przedsiębiorstwa Produkcyjnego PROMOT oraz analizując organizację i pracę czołowych Polskich serwisów, twórcy Centrum Profesjonalnych Urządzeń Gastronomicznych stwierdzają, że serwis nasz posiada trzy podstawowe atuty przemawiające na naszą korzyść, są to:

  1. Centrum Serwisowe stanowi integralną część elektromechanicznego przedsiębiorstwa produkcyjnego posiadającego odpowiednio wyposażone warsztaty: elektryczny, elektromechaniczny oraz Zakładowe Laboratorium Elektryczne mające nowoczesne aparaty i urządzenia kontrolno-pomiarowe. Działy te wspomagające pracę naszych serwisantów,
  2. Centrum Serwisowe oferuje dobrowolny pierwszy bezpłatny techniczny przegląd instalacji mediów i sprzętu gastronomicznego zgłoszonego przez klienta – (na życzenie Klienta sporządzamy raport z badania),
  3. Centrum Serwisowe zwraca szczególną uwagę, podczas przeglądów i napraw, na warunki, w jakich zainstalowane są urządzenia gastronomiczne, tym samym dba o właściwe środowisko w jakim pracują i nie ogranicza się do instalacji samych urządzeń,

dodatkowo

  • Centrum Serwisowe współpracuje z wieloma producentami i dystrybutorami urządzeń gastronomicznych takich jak: M&M Gastro, Hendi, Classeq Polska, Fagor Polska,
  • dokonuje napraw wszystkich urządzeń gastronomicznych innych producentów dostępnych na rynku,
  • wyszkoleni serwisanci posiadają niezbędne certyfikaty i uprawnienia,
  • szkolenia z zakresu obsługi i konserwacji nowo zakupionego sprzętu dokonywane u klienta,
  • szybki czas reakcji na zgłoszenie usterki urządzenia,
  • profesjonalne doradztwo w zakresie zakupu nowego sprzętu gastronomicznego,
  • profesjonalne doradztwo w zakresie przygotowania instalacji i przyłączy dla nowych urządzeń gastronomicznych lub modernizacji instalacji już istniejących.

Przekonują Cię nasze atuty:

a wtedy

  • nasz serwis dokona diagnozy uszkodzonego sprzętu,
  • wykona naprawę uszkodzonego sprzętu,
  • lub podejmie się opieki serwisowej nad posiadanym sprzętem gastronomicznym.

Projekt i wdrożenie